Testy pro personální práci Jak je správně vytvářet a používat - Evangelu, Ester, Jaroslava; Jiří Neubauer (Grada, 2014)
Dostává se vám do rukou ojedinělá publikace vyplňující mezeru v oblasti personální diagnostiky na našem trhu. V knize naleznete nejen popisy jednotlivých diagnostických metod, ale také návod, jak v široké nabídce rozpoznat metody skutečně kvalitní, a dokonce jak si vlastní testovou metodu vytvořit!
Keywords: Personalistika