Zákoník práce 2014 v praxi - komplexní průvodce Právní stav k 1. 1. 2014 - Neščáková, Libuše (Grada, 2014)
PLATNÉ I V ROCE 2015!Vysoce praktická, aktuální a vyčerpávajícím způsobem zpracovaná publikace je aktualizována podle všech novel zákoníku práce, které mají pro vás jako běžného uživatele zásadní charakter. Jednotlivé kapitoly disponují řadou nových praktických vzorových dokumentů.
Keywords: Právo