Nový občanský zákoník Dědické právo - Novotný, Petr; Monika Novotná (Grada, 2014)
Orientujte se v novém občanském zákoníku! Udělejte si jasno v pojmech a v základních zásadách, které přináší tento zcela nový předpis! Budete to potřebovat v každodenním životě.
Keywords: Právo