Jak úspěšně řídit obec a region Cíle, nástroje, trendy, zahraniční zkušenosti - Pavlík, Marek (Grada, 2014)
Na trhu ojedinělá publikace prakticky ukazuje, jak efektivně přistupovat k řízení obcí a regionů s cílem zajistit kvalitnější a efektivnější veřejnou správu, vyšší zaměstnanost a konkurenceschopnost. Autoři vycházejí z českých i zahraničních zkušeností a představují tzv. „best practice“.
Keywords: Veřejná správa, neziskové organizace