Tvorba a řízení portfolia projektů Jak optimalizovat, řídit a implementovat investiční a výzkumný program - Fotr, Jiří; Ivan Souček (Grada, 2015)
Publikace se věnuje základním fázím tvorby a řízení portfolia projektů od přípravy projektů přes tvorbu portfolia, jeho optimalizaci, realizaci až po implementaci. Zabývá se i rozhodovacími procesy a uplatněním pokročilých optimalizačních a simulačních nástrojů. Obsahuje též poznatky nejlepší zahraniční praxe a případové studie.
Keywords: Podnikání a management