Introverti a extroverti Jak spolu vycházet a vzájemně se doplňovat - Löhken, Sylvia (Grada, 2014)
Jste introvert, extrovert, nebo centrovert? Jak tyto vlastnosti ovlivňují naše myšlení, emoce a jednání? Úspěšná autorka na řadě příkladů ukazuje, jak využívat své silné stránky, jak lépe rozumět druhým a vzájemně se obohacovat - v práci, v rodině, při sportu, učení apod.