Vyhněte se chybám v účetnictví rady, řešení, praktické příklady - Dušek, Jiří (Grada, 2014)
Praktická publikace na 112 názorných přehledech podává návod a rady, jak předejít chybám v účetnictví. Autor vychází z dlouholeté praxe daňového poradce, ze zkušeností při provádění kontrol účetnictví i z dotazů na školení. Podává široký přehled všech druhů kontrol v účetnictví. Uvádí popis účetní inventury a vysvětluje zároveň, proč je základem každého účetnictví. Tato publikace je především určena pro širokou účetní veřejnost.
Keywords: Účetnictví