Jak působit na druhé, aby vám šli na ruku - Svatoš, Vladimír (Grada, 2015)
Jak zařídit, aby vám lidé nejen vyhověli, ale dokonce chtěli vyhovět? Která strategie v mezilidských vztazích jako jediná funguje efektivně a zároveň dlouhodobě? Praktická a čtivá příručka plná příkladů z pracovního i soukromého života vám prozradí, co rozhoduje o tom, zda vám lidé „půjdou na ruku“.
Keywords: Úspěch a motivace