Finanční analýza – 5. aktualizované vydání metody, ukazatele, využití v praxi - Růčková, Petra (Grada, 2015)
Naučte se, jak pracovat se základními účetními výkazy - rozvaha, výkaz zisku a ztráty a cash flow – při zpracovávání finanční analýzy. Osvojte si metody výborně využitelné v podnikatelské praxi. Součástí je komplexní příklad, upozorňující také na možná úskalí při interpretaci výsledků.
Keywords: Finanční řízení