Koučování Kdy, jak a proč, 3., aktualizované a rozšířené vydání - Daňková, Michaela (Grada, 2015)
S koučováním se poslední dobou „roztrhl pytel“. Koučuje kdekdo, kdekoho a kdeco. Je ale zrovna váš kouč pro vás ten pravý? Jste vy ta správná osoba pro koučování? Jak vůbec koučovat ve své manažerské praxi? Na to a mnohé další odpoví Michaela Daňková.