Financování měst, obcí a regionů - teorie a praxe 3. aktualizované a rozšířené vydání - Provazníková, Romana (Grada, 2015)
Kniha reaguje na neustále se měnící podmínky, ve kterých se financování územních samospráv vyvíjí – změny rozpočtového určení daní, návrh fiskální ústavy, která se územních samospráv dotýká, zdroje financování z EU v programovacím období 2014–2020 a další.