Emoční inteligence Jak zvládat a řídit své i cizí emoce - Hassonová, Gill (Grada, 2015)
Naučte se dokonale zvládat své emoce. Nenechávejte si je v náročných situacích přerůst přes hlavu, spoléhejte se na svou intuici a vyjadřujte empatii, soucit a pochopení v tu pravou chvíli. S touto knihou přestanou emoce řídit vás a začnete řídit vy je!
Keywords: Komunikační dovednosti; Sebedůvěra a emoce