Marketingová komunikace Jak komunikovat na našem trhu - 2., aktualizované a doplněné vydání - Karlíček, Miroslav (Grada, 2016)
Publikace srozumitelně a s důrazem na místní podmínky představuje nástroje marketingové komunikace a jejich aplikace. Kniha je jedinečná příklady z české praxe a komplexním pohledem na marketingovou komunikaci. V novém vydání najdete výrazně aktualizovanou problematiku on-line marketingu, mnoho novinek a nové příklady.
Keywords: Marketing a reklama