Lékař a pacient v moderní medicíně Etické, právní, psychologické a klinické aspekty - Ptáček, Radek; Petr Bartůněk (Grada, 2015)
První domácí monografie, která se zaměřuje na různé aspekty vztahu lékaře a pacienta. Téma zpracovali naši přední odborníci, publikace vychází v Edici celoživotního vzdělávání České lékařské komory.
Keywords: Právo; Soudní, posudkové lékařství; Jazyky, komunikace, etika