Jak vyjít se svým šéfem - Bednář, Vojtěch (Grada, 2016)
Rádi bychom vám v této knize ukázali, jak vycházet se svým šéfem. Co dělat pro to, aby váš těžký, ale nutný vztah fungoval z pohledu té strany, která lidově řečeno tahá za kratší konec, bez níž by však žádná práce nemohla existovat a nebyla by dovedena do konce. Z pohledu podřízeného.
Keywords: Kariéra a zaměstnání