Finanční trhy Učebnice s programem na generování cvičných testů - Rejnuš, Oldřich (Grada, 2016)
Učebnice určená zejména studentům ekonomických VŠ i SŠ se věnuje fungování finančních trhů a finančním investičním instrumentům. Je ojedinělá tím, že její součástí je program na generování cvičných testů. Zkušený autor vymezuje finanční trhy, představuje finanční instituce, jejich produkty a služby.
Keywords: Finanční trhy a instituce