Personalistika pro manažery a personalisty 2., aktualizované a doplněné vydání - Šikýř, Martin (Grada, 2016)
Kniha se uceleně zabývá problematikou řízení lidských zdrojů a nejdůležitějšími personálními činnostmi. Druhé vydání je kompletně aktualizováno a doplněno o nová témata a zajímavý autorův výzkum v organizacích. Kniha je určena zejména manažerům, personalistům a studentům VŠ.
Keywords: Personalistika