Jak číst účetní výkazy Základy českého účetnictví a výkaznictví - 2., aktualizované a rozšířené vydání - Šteker, Karel; Milana Otrusinová (Grada, 2016)
Publikace je aktualizována s ohledem na legislativní změny platné od roku 2016. Výrazné úpravy se týkají např. účetní závěrky, účetních výkazů nebo účtování zásob. Nově zde najdeme kapitolu věnující se účetnictví bank, pojišťoven, nepodnikatelských subjektů a vybraných účetních jednotek.
Keywords: Účetnictví