Účetnictví společenství vlastníků jednotek v praxi - Durec, Martin (Grada, 2017)
Z publikace se dozvíte, jak účtovat běžné provozní účetní případy i to, jaké daňové dopady mají. Publikace vám pomůže při sestavování účetních závěrek, vyplňování daňových přiznání i při zpracování vyúčtování jak záloh na správu domu, tak i záloh na služby.
Keywords: Účetnictví