DPH a účtování přeprava, dovoz, vývoz, služby – 7. aktualizované vydání - Louša, František; Svatopluk Galočík (Grada, 2016)
V ojedinělé publikaci je souhrnně a přehledně vysvětlena poměrně složitá problematika přepravy uskutečňované při přepravě zboží českými dopravci, dopravci z jiných členských států a zahraničními dopravci z tuzemska do jiných členských států EU a do zahraničí, a opačně.
Keywords: Daně