Zatřiďování majetku a služeb - Dušek, Jiří (Grada, 2017)
Tápete někdy, kam zatřídit konkrétní typ majetku pro daňové i účetní odpisování? Někdy se velmi špatně jednotlivé majetky rozlišují. Vychází však pomůcka právě pro vás! Všechny potřebné informace naleznete v jedné tabulce. Kniha je vhodná především pro pracovníky, kteří zodpovídají za správné zatřídění majetku a služeb.
Keywords: Účetnictví