Zákon o účetnictví 2017 s komentářem - Pilátová, Jana (Grada, 2017)
V publikaci naleznete úplné znění zákona účinné od 1. 1. 2017, doplněné úvodním komentářem prezidentky Svazu účetních ČR a členky Národní účetní rady, Jany Pilátové. Výklad je zaměřen zejména na nově platná ustanovení zákona.