Nový občanský zákoník - Dědické právo 2., aktualizované vydání - Novotný, Petr (Grada, 2017)
Co přinesla praxe během tří let používání Nového občanského zákoníku do dědického práva? Orientujte se! Převratné změny se dotkly úplně každého. Publikace komplexně pokrývá celou problematiku dědického práva. Je určena vám všem, kteří se potřebujete orientovat v nové právní úpravě.