Nový občanský zákoník - Rodinné právo 2., aktualizované vydání - Novotný, Petr; Jitka Ivičičová; Ivana Syrůčková; Pavlína Vondráčková (Grada, 2017)
Co přinesla praxe během tří let používání Nového občanského zákoníku do rodinného práva? Orientujte se! Převratné změny se dotkly úplně každého. Publikace komplexně pokrývá celou problematiku rodinného práva. Je určena vám všem, kteří se potřebujete orientovat v nové právní úpravě.
Keywords: Právo