Elektronická evidence tržeb v přehledech aktualizované vydání - Dušek, Jiří (Grada, 2017)
Zákon o EET jednoduše a srozumitelně! Jak si aplikaci EET zjednodušit? Jak zbytečně neztrácet čas zkoumáním výjimek? Jaké jsou vazby EET na podvojné či jednoduché účetnictví, na daňovou evidenci i na DPH a základ daně z příjmů? Čtěte!
Keywords: Daně; Účetnictví