Účetnictví, daně a financování pro nestátní neziskovky 2., aktualizované vydání - Pelikánová, Anna (Grada, 2016)
Po přečtení knihy se budete orientovat ve veškeré legislativě pro nestátní neziskové organizace. Získáte jedinečný přehled poznatků v oblasti financování, účetnictví, daní a práva.
Keywords: Právo, daně a účetnictví