Jak se úspěšně učit Nejlepší strategie a techniky - Hofmann, Eberhardt (Grada, 2017)
Díky této knížce se budete učit mnohem snadněji a efektivněji, lépe si nové poznatky zapamatujete a u zkoušek či v práci se vám bude dařit. Zjistíte, jaký styl učení vám vyhovuje, poznáte prověřené metody učení a time managementu, paměťové i relaxační techniky a jak si učení nejlépe zorganizovat.