Moderní ekonomie Jednoduše o všem, co byste měli vědět - Lipovská, Hana (Grada, 2017)
Kniha srozumitelně a zajímavě odkrývá svět vědy, která ovlivňuje náš každodenní život. Čtivý výklad doprovází mnoho úkolů a příkladů ze života. Studenti a další zájemci o ekonomii získají nejen základní ekonomické znalosti, ale především se naučí myslet samostatně, kriticky - a ekonomicky.
Keywords: Ekonomie