Makroekonomie 3., aktualizované a rozšířené vydání - Jurečka, Václav (Grada, 2017)
Již třetí vydání je aktualizováno s ohledem na vývoj makroekonomické teorie a praxe. Je doplněno o problematiku všeobecné makroekonomické rovnováhy. Určeno především studentům VŠ a MBA.