Finanční matematika v praxi 2., aktualizované a rozšířené vydání - Šoba, Oldřich (Grada, 2017)
Kniha se komplexně a prakticky věnuje všem klíčovým oblastem finanční matematiky, používaným při řízení osobních financí a v podnikové sféře. Nejvýraznější změny nového vydání se týkají investic na dluhopisovém trhu, akciovém trhu a operací na měnovém trhu.