Společenská odpovědnost firem společensky citlivých odvětví - Tetřevová, Liběna (Grada, 2017)
Publikace řeší vybrané problémy společenské odpovědnosti firem (CSR) s ohledem na specifika firem společensky citlivých odvětví, jako jsou například firmy chemického průmyslu, výrobci alkoholických a tabákových výrobků či firmy hazardního průmyslu.
Keywords: Podnikání a management