Účetnictví 1 Aplikace principů a technik - 3., aktualizované vydání - Hinke, Jana; Dana Bárková (Grada, 2017)
Již třetí vydání úspěšné knihy objasňuje problematiku účetnictví podnikatelů zejména na příkladech a úlohách, včetně řešení a komentářů. Publikace je kompletně aktualizovaná.
Keywords: Účetnictví