Jak vést rozhovory s podřízenými pracovníky Výběrové, hodnoticí, obtížné a rozvojové pohovory - 2., rozšířené vydání - Bělohlávek, František (Grada, 2017)
Zkušený autor, který jako manažer a konzultant osobně vedl tisíce pohovorů, vám poradí, jak postupovat a čeho se vyvarovat při nejčastějších rozhovorech s podřízenými pracovníky. Nové vydání je rozšířeno o část věnovanou rozvojovým rozhovorům, novým tipům a ukázkám dalších rozhovorů.