Ekonomické a finanční řízení pro neekonomy 3., aktualizované vydání - Scholleová, Hana (Grada, 2017)
Chcete zvládnout základy ekonomického a finančního řízení firem? Pak je tato kniha přesně pro vás! Přístupnou formou, srozumitelně a na mnoha řešených a diskutovaných ilustrativních příkladech osvětluje základní ekonomické kategorie tak, aby nové poznatky byly přímo využitelné v praxi.
Keywords: Finanční řízení; Podnikání a management