Léčení firem v krizi Krizové řízení z pohledu manažera, který vedl záchranu značky Tatra - Karásek, Petr (Grada, 2017)
Poznejte postupy a nástroje úspěšného interim a krizového manažera, který je zodpovědný za řešení podnikových krizí a restrukturalizace řady významných společností. Kniha je na trhu ojedinělá, protože postupy řešení krizí podniků bývají důvěrné a krachující společnosti je zpravidla nezveřejňují.