Přestaň prezentovat, začni vyprávět Storytelling – odliš se od ostatních - Nevolová, Monika (Grada, 2017)
Připravujete řeč na firemní setkání? Chystáte se na pohovor? Randíte s někým a chcete ho zaujmout? Vzděláváte, lektorujete, učíte? Máte děti, na které chcete mít pozitivní vliv? Storytelling je pro vás jasnou volbou. Zjistěte, jak vyprávějí příběhy charismatičtí vypravěči, a přeneste jejich umění do svého života.
Keywords: Psychologie pro každého; Prezentace