Nový občanský zákoník - Smluvní právo 2., aktualizované vydání - Novotný, Petr (Grada, 2017)
Co přinesla praxe během tří let používání nového občanského zákoníku do smluvního práva? Orientujte se! Pochopte obecnou problematiku právních jednání.