Nový občanský zákoník - Smluvní právo 2., aktualizované vydání - Novotný, Petr; Jitka Ivičičová; Monika Novotná; Monika Štýsová; Kristina Kedroňová; Ilona Štrosová; Petra Budíková (Grada, 2017)
Co přinesla praxe během tří let používání nového občanského zákoníku do smluvního práva? Orientujte se! Pochopte obecnou problematiku právních jednání.
Keywords: Právo