Nový občanský zákoník - Vlastnictví a věcná práva 2., aktualizované vydání - Novotný, Petr; Monika Novotná; Monika Štýsová; Kristina Kedroňová; Ilona Štrosová (Grada, 2017)
Co přinesla praxe během tří let používání Nového občanského zákoníku do práva vlastnictví a věcných práv? Orientujte se! Převratné změny se dotkly úplně každého.
Keywords: Právo