Úspěšná realizace strategie a strategického plánu - Fotr, Jiří; Ivan Souček; Emil Vacík; Miroslav Špaček (Grada, 2017)
Kniha představuje skutečně srozumitelný a prakticky orientovaný návod pro úspěšnou implementaci strategie pro podnikatelské subjekty, organizace státní správy, samosprávy a neziskové organizace, a to včetně případových studií.
Keywords: Podnikání a management