Mzdové účetnictví 2018 praktický průvodce - Vybíhal, Václav (Grada, 2018)
Publikace je aktualizována k 1. 1. 2018 v souladu s novelami zákonů. Reaguje na široký vějíř odborných otázek z oblasti mzdové a navazující problematiky, které musí každodenně řešit mzdová účetní a ostatní odborná veřejnost. Do textu jsou promítnuty i právní instrumenty nového občanského zákoníku.