Od nápadu k podnikatelskému plánu Jak hledat a rozvíjet podnikatelské příležitosti - Svobodová, Ivana; Michal Andera (Grada, 2017)
Chcete rozjet nové podnikání nebo rozvíjet svůj stávající byznys? Díky knize zkušených autorů se dozvíte, jak hledat a identifikovat podnikatelské příležitosti a jak je dále úspěšně rozvíjet. Zjistíte, jak nastavit vhodný business model, sestavit podnikatelský plán, vytvořit a vést crowdfundingovou kampaň a mnoho dalšího.
Keywords: Finanční řízení; Podnikání a management