Podniková ekonomika - klíčové oblasti - Taušl, Procházková, Petra (Grada, 2018)
Rádi byste rozuměli základům finanční a investiční činnosti podniku, pronikli do řízení nákladů, výnosů a cash flow nebo pochopili problematiku řízení nákupu? Autoři na mnoha příkladech vysvětlují klíčové oblasti podnikové ekonomiky a přináší komplexní a zároveň srozumitelný vhled do jejích nejdůležitějších oblastí.