Slovní sebeobrana a asertivita pro ženy Jak s noblesou a vtipem reagovat na slovní útoky a provokace - Staudinger, Nicole (Grada, 2018)
Známe to všechny! Každý den přicházejí situace, na které bychom měly pohotově zareagovat, ale vhodná odpověď nás napadne až o tři hodiny později. A tak jen mlčíme a jsme naštvané, nebo naopak odpovídáme moc zbrkle. S touto knížkou se vám to už nestane! Trefně reagovat může být i zábava!