Účetní uzávěrka a závěrka v přehledech snadno a rychle - Dušek, Jiří (Grada, 2018)
Ujasněte si na 190 názorných přehledech činnosti spojené s účetní uzávěrkou a závěrkou. Pro svou účetní praxi uvnitř naleznete také 15 užitečných příloh. Uveden je i praktický návod na účetní inventuru, který ocení především začínající účetní.
Keywords: Účetnictví