Sportovní marketing CSR a sponzoring - Kunz, Vilém (Grada, 2018)
Publikace se jako první u nás komplexně věnuje možnostem využití principů konceptu společenské odpovědnosti organizací (CSR) v oblasti sportu. Cílem knihy je přiblížit stěžejní proměny profesionálního světa sportu a hlouběji analyzovat jejich dopady na oblast sportovního marketingu.
Keywords: Sport; Marketing a reklama; Podnikání a management