Vedení lidí, týmů a firem Praktický atlas managementu – 5., aktualizované a rozšířené vydání - Plamínek, Jiří (Grada, 2018)
Páté vydání dnes již klasického díla o managementu přináší nový pohled na vztah manažerů a lídrů, nové poznatky o potřebách zákazníků a nové úvahy o strategickém řízení. Kniha více připomíná těsný vztah technické a lidské části organizací a popisuje zbrusu nový manažerský nástroj – mapy souvislostí.