Hlavní účetní systémy: IFRS a US GAAP - Jílek, Josef (Grada, 2018)
Kniha podává přehled o nynějším stavu a budoucím směřování evropských a českých předpisů (zejména IFRS) v oblasti účetnictví a auditu. Je založena na rozsáhlých praktických zkušenostech autora v mezinárodních orgánech působících v oblasti účetnictví, výkaznictví a auditu.
Keywords: Účetnictví