Kdo chce naše peníze? Ekonomie bez politické korektnosti - Lipovská, Hana (Grada, 2018)
Knížka přední české ekonomky mladé generace se nevyhýbá nepříjemným otázkám. Je určena pro každého, kdo chce slyšet jasné ekonomické odpovědi a kdo se nebojí používat zdravý rozum.
Keywords: Ekonomie; Finanční trhy a instituce; Osobní a rodinné finance; Úspěch a motivace