Základy finančního řízení podniku - Čižinská, Romana (Grada, 2018)
Uznávaná autorka srozumitelně a na mnoha příkladech vysvětluje hlavní metody a přístupy podnikových financí, s důrazem na ty, které nejlépe fungují v našem podnikatelském prostředí. Text vysvětluje základní aspekty rozhodování podnikových manažerů z pohledu řízení jednotlivých generátorů hodnoty (value drivers) podniku pro vlastníka.
Keywords: Finanční řízení; Podnikání a management